Projecte Solidari

A més, a part de la experiència i la repercussió, en quan a vivència, que significa per als participants aquesta prova, la Maroc Challenge, també té el seu costat humanitari i benèfic. I és que la finalitat principal d’aquest esdeveniment és la col·laboració amb la ONG Altair.

“Nos implicamos en la fundación de una nueva ONG dirigida a favorecer la implantación de proyectos de cooperación y desarrollo en Marruecos y más concretamente en torno al área de Merzouga.
Hacía ya tiempo que desde Maroc Challenge nos apetecía implicarnos de una forma directa en un proyecto de estas características y por muchos motivos.
Nuestra capacidad para transportar material a Marruecos es muy importante, nuestra red de relaciones con asociaciones locales va creciendo con cada nueva edición, y por supuesto, el conocimiento de la realidad del país también hace crecer nuestras inquietudes y ganas de implicación en proyectos de este tipo.
Por otra parte, con Altair compartimos las prioridades de los ámbitos trabajo: la educación y la salud de los y las menores de entornos rurales.”

logo solidari

Aquestes són paraules textuals de la pàgina de la Maroc Challange, amb les quals es poden veure els objectius principals de la col·laboració amb la organització no governamental i s’expressa la seva intenció de obrir nous horitzons a ajudar altres organitzacions.
Ara per ara el que s’està realitzant és el transport fins a Merzouga material escolar, roba, sabates, ulleres, etc. per als nens d’aquesta zona.
A la pàgina web de Maroc Challenge hi ha tota la informació sobre els projectes solidaris en que col·labora la prova: http://marocchallenge.es/la-maroc/cooperacion

 

Deixa un comentari